Saturday, February 11, 2006

Аргтурус

Мои приятели Земляни. Идвам при вас в светлината на скорощните събитя с призив за здрав разум. Нека никой човек не отрича рисковете на нашето време. Докато се бием един с друг, разделяни от дребни несъгласия и спорове от нашата обща история, вълната на по-голяма запалаха се обръща срещу нас, заплашвайки да унищожи всичко което сме постигнали. Всичко опира до нас като нации, и като хора, да оставим на страна нашите стари вражди, и се обединим. Приливът на война, в която не можем да победим е над нас и ние трябва да се спасим на по-високо място или да бъдем отнесени от потопа...

Конфедерацията вече я няма. Всяко подобие на истина което тя някога представляваше, сега е фантом, спомен. Нашите врагове са още тук, към кого можете да се обърнете за защита тогава? Унищожението, донесено ни от извънземните завоеватели говори само за себе си. Ние видяхме нашите домове и сгради, унищожени от пресметнатите удари на Протосите. Видяхме с очите си, нашите приятели и семейства, погълнати от кошмарните Зергове.

Нечувани и непредставими, това са белезите на нашето време. Сега аз се обръщам към вас, приятели Земляни, да се сплотим под нов флаг. Съединението прави силата. Вече много от отцепническите франкции се присъединяват. От много, ние ще се превърнем в едно неделимо цяло, подчиняващо се само на един трон!
А от този трон, АЗ ще се грижа за вас.

От този ден нататък, нека никой човек не воюва с друг човек.
нека нито една Земна агенция не заговорничи срещу това ново начало
и нека никой човек не се съглашава с извънземни сили.
И до всички врагове на човечеството,
не препречвайте пътя ни, защото ние ще победим, без значение цената!

No comments: